wyciszenie |
Autor |
Wiadomość |
KajteK
Wiek: 42 Dołączył: 24 Lip 2005 Posty: 1388 Skąd: Kowale swojego losu
|
Wysłany: 2005-08-13, 20:54 wyciszenie
|
|
|
no dopsz-a ma może ktoś jakiś skuteczny i niedrogi (jak zawsze ;) ) sposób na wyciszenie wnętrza Traba. Chodzi mi o to coabynie było (w miare możliwości) słychać pracy silnika, szumu kół i ogólnie całego tego chałasu z zewnątrz a za to możnaby słuchać miło i nie za głośno ustawionej muzyczki. Mój sąsiad wraz z kumplami wyłożył golfa ta pianką co sie daje pod panele podłogowe coby nie było słychać echa pod nimi-musze przyznać ze efekt jest fajny ale szukam i innych pomysłów. Ktoś mi mówił żeby wstawić poprostu gróbszy filc pod "tapicerkę" albo i żeby wymienić "tapicerkę" na jakomś grubszą wykładzinę ... Co Wy na to ??? Ma ktoś jakieś pomysły ???
ps. Greg-już Ci mówie że nie stać mnie żeby zainstalować sobie mocniejszych głośników i poprostu zagłuszyć niepożądane efekty-poza tym ja nie mam rejestracji GWE tylko GDAH (jeszcze większa wiocha) i ja jestem biedny ... a Trab robi za maszyne rąlinczą i musze mieć miejsce na "pace" i nie moge go zastawiać tubami i innymi tego typu wynalazkami... :( |
|
|
|
|
SŁAWNY
POZDRO 601
|
Wysłany: 2005-12-13, 17:00
|
|
|
jeśli chcesz dobrze wygłuszyć środek to kup se maty APP lub paste są takie specjalne na allegro co do mat to dobrze wygłuszają a pasta to nie wiem ja ją stosowałem tylko na łączenia u kumpla
pozdro 601 |
|
|
|
|
|